/* hover icons */

Suntem o echipă de tineri profesioniști inovatori în domeniul arhitecturii și urbanismului. Construim proiecte și spații cu impact social puternic cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții în orașe. Munca noastră este definită de proiecte de viziune urbană, strategii și concepte de dezvoltare și regenerare urbană, precum și de expertiza în spații de lucru și de locuire alternative, abordări multifuncționale și lucrul cu natura. 

Experiența noastră de 7 ani în proiecte complexe cu bugete diverse include lucrul cu instituții publice, comunități și corporații, dar și proiecte auto-generate în care am dezvoltat abilități complementare cum ar fi: management de proiect, branding, comunicare. Utilizăm designul pentru a rezolva noi seturi de probleme în care nu există un serviciu similar pe piată.

Echipa nucleu

Tamina Lolev – arhitect cu drept de semnătură

Iulian Canov – urbanist
Vlad Stoica – arhitect cu drept de semnătură
Marius Vasile – arhitect 

Decă ești interesat să combini arhitectura cu designul urban și procesele complexe ce privesc organizarea unui oraș, ne-ar plăcea să ne scrii. Primim cu entuziasm aplicații digitale la adresa: contact@wolfhouseproductions.ro

SERVICII

Planificare Urbană

Design Urban

Servicii Arhitecturale: de la faza de concept la proiectul tehnic și de execuție, livrăm cu succes proiecte premium, bazate pe tema inițială și bugetul stabilit de client.

Design Interior

  • Office design cu expertiză pe spații de lucru alternative, precum spațiile de co-working
  • Design interior pentru locuințe cu expertiză pe spații de locuit alternative, precum spațiile de co-living

Coordonare de proiect, incluzând specialități precum: rezistență, instalații electrice, sanitare și termice, peisagistică. 

Asistență tehnică și consultanță